PERSONDATAPOLITIK

  1. Generelt
    Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os gennem vores webshop.

CT Denmark ApS er dataansvarlig for dine personlige oplysninger. Al henvendelse kan rettes til:

CT Denmark ApS
Nyholms Alle 45
2610 Rødovre
E-mail: pn@ctdenmark.dk
Telefon: 22872325
CVR 29152292

  1. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?
  • Vi registrerer dine personlige oplysninger med det ene formål at levere produkter til dig. Når vi indsamler personlige oplysninger via vores webshop, sikrer vi, at det altid sker, når du sender dit samtykke, så du bliver informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
  • Vi vil bede om følgende oplysninger:
    Navn / adresse / telefonnummer / e-mail adresse / bilmærke og årgang
  • Oplysninger om dit navn, adresse samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til GLS eller en transportør der forestår leveringen af de købte varer til dig
  • Oplysninger til CT Denmark ApS vil ikke blive overført eller solgt på nogen måde til tredjepart, og vi registrerer ikke følsomme personlige oplysninger.
  1. Sikkerhed
  • Kun medarbejdere der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde har adgang til disse.
  • Oplysninger i forbindelse med bestillinger i webshoppen er ikke personfølsomme, dog er der selvfølgelig krav til høj datasikkerhed omkring selve betalingen. Her samarbejder vi med Clearhaus AS samt Quickpay, som har dataansvar for sikker betaling. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
  • Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført via webshoppen vil blive gemt i fem år til udgangen at et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.
  1. Dine rettigheder
  • Du har til enhver tid ret til at vide hvilke oplysninger vi har gemt om dig.
  • Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til pn@ctdenmark.dk du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.
  • Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data vi har om dig.  Dette indbefatter ikke nogen form for data som vi er forpligtiget til at gemme af lovmæssige eller regnskabsmæssige grunde.

Opdateret 25.05.2018

 

 

 

Cookies

Oplysninger om brug af cookies på ctdenmark.dk

 

Ved at bruge denne hjemmeside, ctdenmark.dk, accepterer du, at vi må bruge cookies.

 

Website ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside drives og ejes af:

CT Denmark ApS

CVR: 29152292

E-mail: pn@ctdenmark.dk

Telefon: +45 2287 2325

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at genkende din computer. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

 

Webstedets brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os også med at få et overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og tilpasse hjemmesiden til dine behov og interesser.

 

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af den browser, du bruger. Du skal imidlertid være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og tjenester på internettet, du ikke kan bruge, fordi de kræver, at hjemmesiden kan huske de valg, du laver.

Slette cookies
Cookies, som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende nemt slettes. Hvis du bruger en pc med en ny browser, kan du slette dine cookies ved at bruge følgende tastaturgenveje: CTRL + SHIFT + DeleteHvis genvejstasterne ikke virker, og / eller bruger du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger, og klik derefter på det relevante link.Husk: Hvis du bruger flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.