Chiptuning vinder frem i Danmark

Chiptuning har i mange år været forbeholdt unge mænd, der har ønsket at øge antallet af hestekræfter i deres bil. I dag er der dog flere, der har fået øjnene op for de muligheder, der ligger i chiptuning i forhold til forbedring af brændstofeffektiviteten. Med en tuningsboks fra CT Denmark vil din bil ikke blot få ekstra power, men samtidig sørger denne tuningsboks også for, at optimere bilens computer, så brændstoffet bliver anvendt 100% effektivt, hvilket kan være med til at mindske bilens benzinforbrug med op til 15%. Hvis du kan mindske din bils benzinforbrug med intet mindre end 15%, så er en chiptuning pludselig en god investering og bestemt også noget, du bør overveje.

 

Vær opmærksom på lovgivning på området

Hvis du går med tankerne om at investere i en chiptuning, så skal du være opmærksom på, at der findes en del lovgivning på området, så du skal overholde. Hvis du overlader din bil til et professionelt firma som CT Denmark, så har du naturligvis ikke noget at være bange for, eftersom deres tuningsboks overholder de juridiske krav – vælger du derimod et mindre værksted til denne type af chiptuning, så skal du være lidt mere varsom. Du vil hverken komme til at opleve sod eller røg, da brændstoffet bruges 100% effektivt. Endvidere, så medfølger der også et TÜV-certifikat med alle produkter fra CT Denmark – det er din garanti for at produktet lever op til selv de skrappeste miljø- og kvalitetskrav.

 

DTE SYSTEMS – professionel chiptuning

Der findes et bredt spektrum af virksomheder, der fremstiller produkter til chiptuning. Ét af de mest prominente navne på markedet for chiptuning er dog DTE SYSTEMS, som CT Denmark er autoriseret og certificeret dansk forhandler af. Deres produkter er baseret på intet mindre end 16 års erfaring indenfor diverse typer af motoroptimering – en erfaring, der i dag bruges til at levere højteknologiske kvalitetsprodukter til kunder hele verden over. Alle produkter fra DTE SYSTEMS fremstilles på deres egne fabrikker, der er at finde i Recklinghausen, hvor deres teknikere fremstiller produkterne ned til den absolut mindste detalje i deres moderne faciliteter. Det er desuden også her, hvor vores pedalbox stammer fra, som bruges til at forbedre reaktionsevnen i moderne motorkøretøjer, hvilket kan være med til at forøge din køreglade.

 

Lastbiler kan også chiptunes

Hos CT Denmark har vi en særlig målsætning om, at kunne forbedre den generelle holdning til tuning og motoroptimering i Danmark. Det er dog ikke kun almindelige personbiler, der kan chiptunes og på den måde få forbedret sin brændstoføkonomi med op til 15% og ligeledes også få op til 25% flere hestekræfter og moment – det kan lastbiler også. Lastbil tuning er også en mulighed, så hvis du til dagligt arbejder som lastbilchauffør og ville ønske at at dine lastbil havde lidt mere power eller en forbedret brændstoføkonomi, så skal du bestemt overveje at få chiptunet din lastbil. Du får altid 14 dages fuld returret og gratis montering af dit produkt ved et af CT Denmarks værksteder, hvis du vælger CT Denmark til din opgave med motoroptimering eller chiptuning.

0 kommentarer

Smid en kommentar

Your email address will not be published.