Markedets bedste chiptuning

DTE Systems udvikler og producerer alle deres produkter ned til mindste detalje på deres helt nye faciliteter i Tyskland, og her bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Alt dette sikrer dig en tuning-boks, der lever op til de skrappeste krav.

 Mærkbar effekt fra første tryk på speeder ✓

Mere kraftuld og responsiv motor ✓

Udviklet specifikt til hver model ✓

Nem justering af tuningen ✓

Maksimal pålidelighed og sikkerhed med den nyeste DTE teknologi ✓

Simpel installation med detaljeret vejledning ✓

Kombiner Pedalbox med Chiptuning

Chiptuning og Pedalbox går ekstremt godt i spil sammen, vi anbefaler derfor at kombinere dem, for at opnå det bedst mulige resultat.

Chiptuning-boks

Gør det selv installation nemt og hurtigt

Chiptuning Danmark tilbyder tuning-bokse fra DTE Systems. Deres højteknologiske bokse fungerer som en “plug’n’play”-enhed og installation med de tilhørende plug-in-kits er normalt ikke et problem.

Ved brug af den illustrerede installationsvejledning, kan tuning-boksen monteres hurtigt og nemt; selvom du ikke har nogen viden om motor og elektronik. Du behøver ikke nogen særlige værktøjer og systemerne er allerede fastsat for hver type køretøj og kræver ikke yderligere justeringer.

En tuning-boks giver din bil flere kræfter, og er dermed perfekt hvis du vil have en motoroptimering, eller hvis du bare synes at din mangler lidt overskud. Med en bokstuning får du op til 20% flere HK og NM. Samtidig optimerer boksen din bils computer, så brændstoffet bliver anvendt 100% effektivt og du derved mindsker benzinforbruget med op til 15%.