Chiptuning
9 feb 2016

Chiptuning

Har din bil for brug for ekstra hestekræfter, acceleration og fart? Så forkæl den med vores kvalitetssikrede, synsgodkendte chiptuning-bokse fra DTE Systems, og få en forøgelse af din motors ydeevne på op til 20% samt en brændstofbesparelse på op til 15%.

Chiptuning – Tuning-bokse fra DTE Systems

Vores PowerControl chiptuning-boks og PedalBox giver mærkbar forbedret ydeevne og effektforøgelse til din bil og fungerer i både benzin- og dieseldrevne køretøjer.

chiptuningCT Denmarks produkter er udviklet på baggrund af 16 års erfaring med boks- og chiptuning, og når du bestiller din tuning-boks hos os, er du garanteret et kvalitetssikret produkt, som er skræddersyet og udviklet til den enkelte bilmodel. Dermed er du sikret, at din motor ikke tager skade, og at du altid får den optimale effekt med den minimale belastning.

CT Denmark er certificeret forhandler af DTE Systems-produkter, og vores PedalBox og PowerControl chiptuning-bokse lever altid op til de højeste standarder, overholder alle juridiske krav og leveres naturligvis med TÜV-certifikat, så du ikke får problemer med hverken forsikring eller synshal.

Nem gør-det-selv montering

Hos CT Denmark ønsker vi at gøre chiptuning nemt for vores kunder. Derfor følger der altid en illustreret installationsguide med, når du bestiller PedalBox eller PowerControl bokstuning hos os.

Da alle vores chiptunings-systemer er udviklede og programmerede til den respektive motor, er vores produkter nemme og hurtige at installere og leveres naturligvis med en modelspecifik instruktionsmanual. Enhederne monteres direkte på bilens kabler, og du vil kunne mærke effekten med det samme.

Vi tilbyder også professionel montering

Hvis du alligevel ønsker at få installeret dit chiptunings-system af en autoriseret forhandler – eller blot ønsker at have dit produkt fysisk mellem hænderne inden køb – er du altid velkommen på et af vores værksteder. Her står vores professionelle og autoriserede automekanikere klar til at installere din boks på få minutter, så du er sikret en optimal installation af din chiptuning-boks.

Monteringen er naturligvis gratis. Du behøver blot at kontakte os på forhånd, hvis du ønsker en professionel montering hos et af vores autoriserede værksteder.

Fuld tilfredshed

Hos CT Denmark ønsker vi at give dig den bedste oplevelse med din boks- og chiptuning. Derfor får du altid 14 dages fuld tilfredshedsgaranti samt 2 års garanti på vores produkter.

Alle vores produkter er produceret på DTE Systems egen fabrik i Tyskland, og vi besøger med jævne mellemrum fabrikken, for at sikre at produkterne lever op til selv de skrappeste miljø- og kvalitetskrav.

Chiptuning
BMW-118d-LS_01

Maksimal ydelse - minimal belastning

Den nuværende generation af tuning-bokse fra DTE Systems med multi-map teknologi sikrer maksimal ydelse med minimal belastning.

Intelligent memory-funktion

Styreenheden i boksen er designet til at lære de individuelle karaktertræk og specifikationer for dit køretøj. Under en kort run-in periode samler hukommelsesfunktionen de individuelle data om forskellige parametre, afhængigt af belastningens tilstand. De indsamlede oplysninger tjener som grundlag for den følgende optimering af ydeevnen. Standardtolerancer er naturligvis kompenseret for og revideret, så du sikres det optimale tuning-resultat for netop dit køretøj.

Boksen

En tuning-boks er et elektronisk system, der er monteret i en ekstern boks og fastgjort med et kabel. Boksen måler sig fuldt ud med normal chiptuning med hensyn til ydeevne, og kan nemt indstilles til det ønskede niveau blandt 21 forskellige indstillinger—alle sammen udarbejdet kun til din bil!

Nemt og enkelt

Tuning-boksen har den fordel i forhold til direkte chiptuning, at installationen er meget enkel. Normalt kan du altså gøre dette selv, og du behøver ikke engang at besøge værkstedet. Desuden er det lige så let at konvertere tilbage til den oprindelige tilstand, ved blot at frakoble den.

Mercedes_SL63_08

Overholder juridiske krav – røg og sod er historie

En fordel ved de nuværende tuning-bokse er, at de overholder de juridiske krav foreskrevet for køretøjet. På grund af den optimerede forbrænding på tværs af alle præstationer, bliver brændstoffet anvendt 100% effektivt og du vil derfor aldrig opleve røg og sod. Desuden arbejder DTE Systems fortsat på at udvikle nye og endnu bedre tuning-bokse, i bestræbelsen på at give dig det absolut bedste produkt, som passer til så mange modeller som muligt.

 Alle vores produkter er af den højeste tyske kvalitet. DTE Systems udvikler og producerer alle produkter på egen fabrik – for at sikre dig og din bil det bedste resultat.  

 Med alle produkter fra CT Denmark følger et TÜV-certifikat. Det betyder, at vi kan sikre dig et produkt, der lever op til selv de skrappeste miljø- og kvalitetskrav.  

DTE Systems er medlem af VDAT – Organisationen for tyske tunere. Medlemskabet kræver løbende kontrol og høje krav, så du altid er sikret et produkt der fungerer.

Altid 14-dages tilfredshedsgaranti

Der gives 14 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle produkter købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Hurtig og nem installation

I de fleste tilfælde kan boksen monteres nemt og hurtigt uden brug af det store værktøj. Skulle du dog være i tvivl, har DTE lavet en video der viser hvordan.