Chiptuning
9 feb 2016

Chiptuning

CT Denmark tilbyder tuning-bokse fra DTE Systems. Deres højteknologiske bokse fungerer som en “plug’n’play”-enhed, der ved hjælp af vores illustrerede vejledninger nemt tilkobles i din bils motorrum.

Chiptuning – Tuning-bokse fra DTE Systems

En tuning-boks fra CT Denmark giver din bil flere kræfter, og er dermed perfekt hvis bilen mangler lidt overskud, eller hvis du bare vil have ekstra power. Samtidig optimerer boksen din bils computer, så brændstoffet bliver anvendt 100% effektivt og du derved mindsker benzinforbruget med op til 15%.

DTE Systems udvikler og producerer alle deres produkter ned til mindste detalje på deres helt nye faciliteter i Tyskland, og her bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Alt dette sikrer dig en tuning-boks, der lever op til de skrappeste krav.

Boks tuning2
BMW-118d-LS_01

Maksimal ydelse - minimal belastning

Den nuværende generation af tuning-bokse fra DTE Systems med multi-map teknologi sikrer maksimal ydelse med minimal belastning.

Intelligent memory-funktion

Styreenheden i boksen er designet til at lære de individuelle karaktertræk og specifikationer for dit køretøj. Under en kort run-in periode samler hukommelsesfunktionen de individuelle data om forskellige parametre, afhængigt af belastningens tilstand. De indsamlede oplysninger tjener som grundlag for den følgende optimering af ydeevnen. Standardtolerancer er naturligvis kompenseret for og revideret, så du sikres det optimale tuning-resultat for netop dit køretøj.

Boksen

En tuning-boks er et elektronisk system, der er monteret i en ekstern boks og fastgjort med et kabel. Boksen måler sig fuldt ud med normal chiptuning med hensyn til ydeevne, og kan nemt indstilles til det ønskede niveau blandt 21 forskellige indstillinger—alle sammen udarbejdet kun til din bil!

Nemt og enkelt

Tuning-boksen har den fordel i forhold til direkte chiptuning, at installationen er meget enkel. Normalt kan du altså gøre dette selv, og du behøver ikke engang at besøge værkstedet. Desuden er det lige så let at konvertere tilbage til den oprindelige tilstand, ved blot at frakoble den.

Mercedes_SL63_08

Overholder juridiske krav – røg og sod er historie

En fordel ved de nuværende tuning-bokse er, at de overholder de juridiske krav foreskrevet for køretøjet. På grund af den optimerede forbrænding på tværs af alle præstationer, bliver brændstoffet anvendt 100% effektivt og du vil derfor aldrig opleve røg og sod. Desuden arbejder DTE Systems fortsat på at udvikle nye og endnu bedre tuning-bokse, i bestræbelsen på at give dig det absolut bedste produkt, som passer til så mange modeller som muligt.

MadeinGermany

 Alle vores produkter er af den højeste tyske kvalitet. DTE Systems udvikler og producerer alle produkter på egen fabrik – for at sikre dig og din bil det bedste resultat.  

TUV

 Med alle produkter fra CT Denmark følger et TÜV-certifikat. Det betyder, at vi kan sikre dig et produkt, der lever op til selv de skrappeste miljø- og kvalitetskrav.  

VDAT

DTE Systems er medlem af VDAT – Organisationen for tyske tunere. Medlemskabet kræver løbende kontrol og høje krav, så du altid er sikret et produkt der fungerer.

Altid 14-dages tilfredshedsgaranti

Der gives 14 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle produkter købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Hurtig og nem installation

I de fleste tilfælde kan boksen monteres nemt og hurtigt uden brug af det store værktøj. Skulle du dog være i tvivl, har DTE lavet en video der viser hvordan.